Ο ρόλος της εκκλησίας στην διαχείριση των κοινωνικών ανισοτήτων στη Λατινική Αμερική : - Συκά, Ευμορφία (2015)
Ο ρόλος που διαδραμάτισε η εκκλησία, κατά κύριο λόγο η καθολική, στην εξέλιξη και διατήρηση των κοινωνικών ανισοτήτων στη λατινοαμερικανική ήπειρο.