Big kahuna - Swanbeck, Jonh; Spacey, Kevin; DeVito, Danny; Facinelli, Peter, 1973- (χ.ό., 1999)
Τρεις πωλητές, που μένουν στην ίδια σουίτα ενός ξενοδοχείου, φιλοσοφούν περί δουλειάς, ζωής, γυναικών και θρησκείας, περιμένοντας έναν επισκέπτη με τον οποίο προσδοκούν να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία.