The golden salamander - Neame, Ronald; Howard, Trevor, 1916-1988; Aimée, Anouk, 1932-; Lom, Herbert ((Βρετανικός κινηματογραφος), 1950)
Ένας άνδρας είναι διχασμένος μεταξύ της αντιμετώπισης ένος απειλητικόυ συνδικάτου του εγκλήματος ή κάνει τα στραβά μάτια για τα δεινά που δημιουργεί.