The divorce of Lady X - Whelan, Tim, 1893-1957; Olivier, Laurence, 1907-1989; Oberon, Merle, 1911-1979; Richardson, Ralph, Sir, 1902-1983 ((Βρετανικός κινηματογράφος), 1938)
Ένας δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια και δεν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το γυναικείο φύλο, μοιράζεται για ένα βράδυ την ίδια σουίτα με μια όμορφη νεαρή γυναίκα που νομίζει ότι είναι η εν διαστάσει σύζυγος ενός νέου πελάτη του.