Πρόβλεψη ανθρώπινων δραστηριοτήτων σε μια κινητή εφαρμογή με επίγνωση πλαισίου : - Μιχαλάκης, Κωνσταντίνος (2015)
Μια εφαρμογή σε κινητά iOS που προσπαθεί να προβλέψει την επόμενη ανθρώπινη δραστηριότητα χρησιμοποιώντας επίγνωση πλαισίου -- A mobile application on iOS that tries to succesfully predict the next human activities based on context awareness.