Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακού τόπου για το παραδοσιακό επάγγελμα του καραβομαραγκού : - Κριπιντίρης, Ταξιάρχης (2015)
Η παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή ασχολείται με το παραδοσιακό επάγγελμα του καραβομαραγκού και έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής μέσω της οποίας θα προβάλλονται τα σημαντικότερα στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο επάγγελμα.Αποτελείται από το θεωρητικό μέρος-πλαίσιο, στο οποίο αναφέρονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που συλλέχθηκαν σχετικά με το επάγγελμα του καραβομαραγκού. Επιπλέον αποτελείται και από το μέρος του σχεδιασμού και υλοποίησης της διαδικτυακής εφαρμογής με τίτλο: «Καραβομαραγκοί του Αιγαίου», η οποία θα προβάλλει και θα αναδείξει αυτό το επάγγελμα, που με το πέρασμα των χρόνων τείνει να χαθεί.