Σχεδίαση, υλοποίηση και αξιολόγηση ψηφιακών αφηγήσεων από την ελληνική μυθολογία για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση : - Μωραΐτη, Προκοπία (2015)
Η παρούσα έρευνα εστιάζεται στη δημιουργία ψηφιακών αφηγήσεων αναφορικά με τον Τρωικό πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της συγκεκριμένης εργασίας σχεδιάστηκαν οκτώ σύντομες ψηφιακές ιστορίες οι οποίες αντιστοιχούν στα οχτώ κεφάλαια της ενότητας “Τρωικός πόλεμος” του βιβλίου Ιστορίας της Γ’ Δημοτικού.