Δι(σ)διάστατη ψηφιακή αφήγηση : - Στρατήγη, Κατερίνα (2015)
Δημιουργία ενός βίντεο κλιπ βασισμένου στην τεχνική του δισδιάστατου animation, μέσω της μελέτης και εφαρμογής διαφόρων τεχνικών όπως αυτή του pixilation και του computer animation.