La cité des enfants perdus - Jeunet, Jean-Pierre, 1955-; Caro, Marc; Perlman, Ron, 1950-; Emilfork, Daniel; Vittet, Judith; Pinon, Dominique, 1955- (Studio Canal, 1994)
Ο σατανικός Κρανκ, που γερνά πρόωρα γιατί δεν μπορεί να ονειρευτεί, απάγει παιδιά από το λιμάνι για να τους κλέψει τα όνειρά τους.