Ma saison préférée - Techiné, André; Deneuve, Catherine, 1943-; Auteuil, Daniel (Studio Canal, 1993)
Δυο αδέλφια συναντιούνται ύστερα από πολλά χρόνια, εξαιτίας της ετοιμοθάνατης μητέρας τους και μέσα από συνεχείς συγκρούσεις επανεξετάζουν τη σχέση τους και τη μέχρι τώρα ζωή τους.