Number seventeen - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Lion, Leon M., 1879-1947; Grey, Anne, 1907-1987; Stuart, John, 1898-1979 (Canal, 1932)
Μια συμμορία ληστών συγκεντρώνεται σε ένα ασφαλές σπίτι μετά από μία διάρρηξη, αλλά κάποιος ντετέκτιβ είναι στα ίχνη τους.