Place Vendôme - Garcia, Nicole; Deneuve, Catherine, 1943- (Les Films Alain Sarde, 2003)
Η Μαριάν, αλκοολική σύζυγος ενός κοσμηματοπώλη που αυτοκτόνησε, προσπαθεί να ξαναβρεί το χαμένο εαυτό της και να πουλήσει κάποια κλεμμένα διαμάντια, για τα οποία ενδιαφέρονται Ρώσοι μαφιόζοι και μεγιστάνες των πολύτιμων λίθων.