Διαδραστικό παραμύθι : - Βασιλειάδη, Βηθλεέμ (2015)
Η παρούσα αναφορά έχει σκοπό να περιγράψει το σχεδιασμό καθώς και τον τρόπο υλοποίησης μιας διαδραστικής ψηφιακής εφαρμογής με θέμα ένα παραμύθι (τη μικρή γοργόνα). Η εφαρμογή θα είναι διαδραστική διότι ο χρήστης θα μπορεί να αλλάζει τη πλοκή του παραμυθιού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορετικά, παράλληλα σενάρια τα οποία παρ’ όλα αυτά θα καταλήγουν στο ίδιο τέλος.