"Μετά-δρόμος" : - Χριστιανού, Ιωάννα (2015)
Ο στόχος της μεταπτυχιακής διατριβής είναι να αναδειχτεί η Ελληνική Φωτογραφία Δρόμου ως ένα σημαντικό είδος φωτογραφίας με έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία αλλά να αναδείξει και τους δημιουργούς που κρύβονται πίσω από αυτές τις δημιουργίες, με τη χρήση του animation σε κάποια σημεία των φωτογραφιών εμψυχώνοντας τις φωτογραφίες, που αυτό αποδεικνύει τη διατήρηση τους στο χρόνο παρόλο που οι στιγμιαίες λήψεις ανήκουν στο παρελθόν.