Enigma - Apted, Michael; Scott, Dougray, 1965-; Winslet, Kate; Northam, Jeremy, 1961-; Burrows, Saffron (χ.ό., 2001)
Μια περιπέτεια γεμάτη αγωνία, δράση και έρωτα που τοποθετείται στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένας νέος άντρας εφευρίσκει τον πρώτο υπολογιστή που σπάει τους κωδικούς που χρησιμοποιούσαν τα πολεμικά γερμανικά υποβρύχια, ενώ ταυτόχρονα ερωτεύεται τη γυναίκα που προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του στον εχθρό.