Beyond the sea - Spacey, Kevin; Spacey, Kevin (Archer Street, 2004)
Η ζωή του Μπόμπι Ντάριν, διάσημου entertainer στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές του '60, συζύγου της Σάντρα Ντι με την οποία έπαιξε σε ανώδυνες νεανικές ταινίες, αλλά και ατόμου με ιδεολογικές ανησυχίες που σχεδόν "έκαψε" την καριέρα του στην προσπάθειά του να ακολουθήσει τα βήματα του Μπομπ Ντίλαν.