Une parisienne - Boisrond, Michel, 1921-2002; Bardot, Brigitte; Boyer, Charles, 1899-1978; Vidal, Henri, 1919-1959 (Χρυσή ταινιοθήκη, 1957)
Η κακομαθημένη κόρη ενός Γάλλου διπλωμάτη παντρεύεται έναν αθεράπευτο λάτρη του ποδόγυρου κι αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.