White oleander - Kosminsky, Peter; Pfeiffer, Michelle, 1957-; Zellweger, Renée, 1969-; Wright, Robin, 1966-; Lohman, Alison, 1979- (Best of cinema, 2002)
Η Ίγκριντ, ζει με την κόρη της Άστριντ, την οποία μεγαλώνει με ασυνήθιστο τρόπο. Όταν όμως ένας άντρας πληγώνει τον εγωισμό της εγκαταλείποντάς την, τότε η παράφορη ζήλια της θα την ενοχοποιήσει για τον φόνο του. Μετά την καταδίκη της για τον φόνο, η κόρη της δίνεται σε ανάδοχες οικογένειες, χωρίς να πάψει να παλεύει να ξανασμίξει με την μητέρα της.