Διατεταγμένοι γραμμικοί χώροι και martingales : - Φούντα Κωνσταντίνα Κ. (2015)
Το αντικείμενο τις εργασίας αναφέρεται σε κάποιες έννοιες και αποτελέσματα της θεωρίας των μερικά διατεταγμένων χώρων. Ουσιαστικά αποδεικνύουμαι τα θεμελιώδη θεωρήματα αποτίμησης αξιογράφων στην πεπερασμένη και άπειρη διάσταση.