Study on the long-term memory of the climate using Detrended Fluctuation Analysis on climate timeseries : - Καρακύριος, Στέφανος (2015)
Αυτή η πτυχιακή εργασία έχει σαν στόχο την εφαρμογή της Detrended Fluctuation Analysis σε κλιματικές χρονοσειρές με σκοπό την ανίχνευση μακροπρόθεσμων συσχετίσεων και την παρατήρηση της μνήμης του κλίματος.