Man on the moon - Forman, Milos; Carrey, Jim, 1962- (Universal Studios, 1999)
Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία αποτελεί το κινηματογραφικό πορτρέτο του Άντι Κάφμαν, ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους, προκλητικούς και αινιγματικούς κωμικούς στην ιστορία της Αμερικής.