Se, jie - Lee, Ang, 1954-; Leung, Tony Chiu Wai, 1962-; Tang, Wei, 1979-; Chen, Joan, 1961-; Wang, Lihong, 1976- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2007)
Ένας άντρας. Μία γυναίκα. Και ανάμεσά τους ένα ολόκληρο παιχνίδι από διπλές ζωές, πανούργες μάσκες και είδωλα που ξεγελούν - μία ολόκληρη παράσταση που παίζει στο όνομα κάποιας πατρίδας, κάποιας ιδέας, στην κατεχόμενη από τις ιαπωνικές δυνάμεις Κίνα του 1942. Μέχρι που ο έρωτας στήνει ύπουλα την παγίδα του. Βίαιος και σφοδρός, κυκλώνει του δύο ήρωες με έναν φαταλισμό που συναντάμε μόνο στις καταρεμένες ερωτικές ιστορίες.