Vengeance valley - Thorpe, Richard, 1896-1991; Lancaster, Burt, 1913-1994 (Victory, 1951)
"Μια ιστορία με έντονες διαμάχες, ίντριγκες, δολοπλοκίες και τοκυριότερο, εκδίκηση. Μια εκδίκηση την οποία ο Burt Lancaster αναγκάζεται να ξεκινήσει μετά από τα όσα άσχημα του έχουν κάνει σε αυτή την πανέμορφη κοιλάδα όπου βρίσκεται το ράντζο και η αγαπημένη του". - Περίληψη από τη θήκη.