Μπάτμαν : - Χατζηβασιλείου, Στυλιανή (2015)
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρούσας μελέτης παρουσιάζεται το θέμα της γραφιστικής απόδοσης του Batman. Όπως είναι ευρύτερα γνωστό πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα κόμικς και από τους παλαιότερους υπέρ-ήρωες. Ο συγκεκριμένος ήρωας, όπως και πολλοί άλλοι της Detective Comics, μετέβη από τα βιβλία κόμικς, στην τηλεόραση σε σειρές κινουμένων σχεδίων, σε σειρές με πραγματικούς ηθοποιούς και σε ταινίες. Η μετάβαση αυτή τόσο στα γραφιστικά θέματα, στα κοστούμια, στην απόδοση των χαρακτηριστικών αλλά και των ιδιοτήτων του χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολυποίκιλη και παρουσιάζεται διεξοδικά στην εργασία αυτή.