Ανάλυση και διαχείριση επικινδυνότητας της υπηρεσίας e -University του Πανεπιστημίου Αιγαίου : - Κατσάνης, Ηλίας (2015)
Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι η εκπόνηση μιας επαρκούς ανάλυσης και διαχείρισης επικινδυνότητας με πεδίο εφαρμογής την υπηρεσία του e - University του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μέσω της μεθοδολογίας επιτυγχάνεται η εξαγωγή μέτρων προστασίας με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας. Για τους σκοπούς της εργασίας εφαρμόστηκε η πρότυπη μέθοδος CRAMM, η οποία είναι από τις πλέον γνωστές στον ευρωπαϊκό χώρο. Αφού ολοκληρωθούν όλα τα στάδια που προβλέπονται από την μέθοδο συντάσσεται το σχέδιο ασφάλειας με όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατευθεί αποτελεσματικά η υπηρεσία.