Επίδραση ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στη μόλυνση οστράκων στον κόλπο Καλλονής Λέσβου : - Τσούνης, Λάμπρος (2015)
Στα πλαίσια αυτής της εργασίας, έγινε η μελέτη της επίδρασης των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στη μόλυνση οστράκων.