Προβλέψεις οπισθοχώρησης των παραλιών λόγω της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης στη Μακεδονία και στη Θράκη : - Κρίκος, Γεώργιος (2015)
Μία μελέτη για τις οπισθοχωρήσεις των παραλιών της βόρειας Ελλάδας κάτω από την επιρροή της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής.