Παθολογικά ευρήματα Σερρανιδών : - Νικολαΐδης, Αλέξανδρος-Νεκτάριος (2015)
Παθολογικά ευρήματα σε σερρανίδες. Παρασίτωση ήπατος, πυλωρικού τυφλού, περισπλαχνικού λίπους, παγκρέατος, αλλοιώσεις οργανικού ιστού, νηματώδεις σε γονάδες, αταυτοποίητα παράσιτα.