Ετεροσυσχετίσεις εκφορτώσεων σημαντικών εμπορικά πελαγικών ειδών στην ελληνική αλιεία : - Γκόγκολης, Ανδρέας (2015)
Ανάλυση δεδομένων χρονοσειρών αλιείας από τις βάσεις Eurostat, FAO τεσσάρων πελαγικών είδών στις ελληνικές θάλασσες και γαύρου σε περιοχές της Μαύρης θάλασσας και διερευνήθηκαν πιθανές στατιστικές ετεροσυσχετίσεις μεταξύ αλιευμάτων και μεταξύ περιοχών.