Βιοδραστικές ουσίες θαλασσίων οργανισμών με χρήση στη φαρμακευτική : - Πολίτη, Άρτεμις-Απέλια (2014)
Η εργασία αναφέρει βιοδραστικούς μεταβολίτες από θαλάσσιους οργανισμούς που βρίσκουν κάποια χρήση στην φαρμακευτική. Αναφέρονται κάποιες βασικές μέθοδοι απομόνωσης των ουσιών καθώς και η αξιολόγηση της φαρμακευτικής τους δράσης.