Επικοινωνιακή πολιτική της ελληνικής προεδρίας κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου 2014 : - Αναγνωστοπούλου, Μαρία-Ειρήνη (2014)
Σκοπός της παρούσης μελέτης είναι να διερευνήσει την επικοινωνιακή πολιτική της Ελληνικής Προεδρίας κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014.