Διερευνώντας το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική : - Σταματέλλου, Χριστίνα (2015)
Η παρούσα εργασία είναι ένα εγχείρημα να μελετηθεί και να διερευνηθεί εις βάθος το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική.