Η ανάλυση του γενετικού υλικού (DNA) στη δικαστηριακή πράξη ως έκφραση της σχέσης μεταξύ της επιστήμης και της εξουσίας στο πεδίο της ασφάλειας : - Δουρή, Αθηνά (2015)
Η ανάλυση του γενετικού υλικού στη δικαστηριακή πράξη ως έκφραση της σχέσης μεταξύ της επιστήμης και της εξουσίας.