Η προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου : - Ματθαιάκη, Έρρικα (2015)
Η εργασία μιλάει για την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης και αυτό φαίνεται από τους διάφορους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς και Συμβάσεις οι οποίοι προβάλουν ακριβώς αυτά τα δικαιώματα.