Παράλληλος αριθμητικός υπολογισμός σε μονάδες επεξεργασίας γραφικών : - Ράπτης, Κωνσταντίνος (2010)
Σκοπός της παρούσας είναι η παρουσίαση και διερεύνηση της αρχιτεκτονικής, γενικού προγραμματισμού σε μονάδες επεξεργασίας γραφικών, CUDA και η εφαρμογή της, σε προγραμματιστικό επίπεδο, για την αριθμητική επίλυση Μ.Δ.Ε.