Σχεδιασμός συστήματος - Τζαβάρα, Ειρήνη (2015)
Στόχος της εργασίας είναι η δημιουργία μιας σχεδιαστικής μελέτης ενός συστήματος υποστήριξης της οργάνωσης, μεταφοράς και αποθήκευσης του απαραίτητου εξοπλισμού για κάμπινγκ σε οχήματα κατηγορίας Β και άνω.