Σχεδίαση διαδραστικών εφαρμογών για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στη 2βάθμια εκπαίδευση : - Λάζαρη, Κατερίνα (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται μια διαδραστική εφαρμογή που θα έχει ως στόχο την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην 2βάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα πως θα μπορούσαν οι μαθητές του λυκείου μέσα από τη διάδραση και τη συνεργασία, να ενθαρρύνονται στο να συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση και όχι να λαμβάνουν την γνώση παθητικά, κατανοώντας έτσι καλύτερα το μάθημα της φιλοσοφίας.