Μελέτη ψηφιακών εφαρμογών διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς : - Αντωνίου, Ευαγγελία (2015)
Μελέτη της απήχησης της τεχνολογίας στον κλαδο του πολιτισμού και σχεδίαση πληροφοριακού συστηματος για την ανάδειξη των νεοκλασικών κτηρίων της Σύρου.