Διερεύνηση προβληματικού χώρου αναπηρικών αμαξιδίων και μελέτη για το σχεδιασμό αμαξιδίου απευθυνόμενου σε παιδιά : - Καράογλου, Βασιλική (2015)
Μελέτη για το σχεδιασμό χειροκίνητου συστήματος υποβοήθησης κίνησης για παιδιά με κινητικές αναπηρίες, με γνώμονα την παροχή αυτονομίας της κίνησης και στόχο την κάλυψη των λειτουργικών και ψυχολογικών τους αναγκών.