Σχεδίαση σκηνής ενός ατόμου ελαφριού τύπου : - Στυλιανάκη, Ελένη (2015)
Η παρούσα διπλωματική παρουσιάζει μία βιβλιογραφική έρευνα στις σκηνές και τις καινοτομίες που υπάρχουν.Στη συνέχεια μελετούνται οι ανάγκες του χρήστη όταν αυτός καλείται να ζήσει κοντά στη φύση και παρουσιάζονται μεθοδολογίες ανάλυσης και προσδιορισμού αυτών των αναγκών. Τέλος, σχεδιάζονται τρία προσχέδια και ένα από αυτά επιλέγεται και εξελίσσεται στην τελική του μορφή, όπου γίνεται και ένα μικρό μέρος branding για την προώθησή του.