Μελέτη της εφαρμογής των product service systems (PSS) στον παραγωγικό και κατασκευαστικό τομέα - Χαντές, Αστέριος (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η ανάλυση της εφαρμογής και χρήσης των PSS στον παραγωγικό και κατασκευαστικό τομέα. Η παρουσίαση της έννοιας PSS, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιοτητες τους, τα πλεονεκτήματα και οι περιορισμοί τους. Η ανάλυση των εννοιών αειφόρος παραγωγή και κατανάλωση. Διερεύνηση της εφαρμογής των PSS στον παραγωγικό και στον κατασκευαστικό κλάδο.