Σχεδιασμός συστήματος για υδροπονική καλλιέργεια στα πλαίσια διαμερίσματος πόλης : - Καπερώνη, Ευθυμία (2015)
Η διπλωματική εργασία πραγματεύεται το θέμα των αστικών καλλιεργειών σε οικιακό επίπεδο, με στόχο το σχεδιασμό μιας τελικής πρότασης για ένα σύστημα που θα φιλοξενεί βρώσιμα φυτά εντός του περιβάλλοντος ενός διαμερίσματος πόλης, με χρήση της μεθόδου της υδροπονίας.