Ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης εργασιών φοιτητών σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς : - Συμιακού, Χρυσάνθη (2014)
Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας ήταν η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Εργασιών Φοιτητών σε Συνεργασία με Εξωτερικούς Φορείς . Η εφαρμογή λειτουργεί μέσω μίας διεπαφής χρήστη. Για την ανάπτυξή της οποίας χρησιμοποιήθηκαν η γλώσσα δημιουργίας ιστοσελίδων HTML , το δωρεάν εργαλείο της Google “Google Form” καθώς και ο εξυπηρετητής του Πανεπιστημίου . Η αποθήκευση των δεδομένων που εισάγονται στο σύστημα γίνεται αυτόματα από την Google στο νέφος (cloud). Οι απαιτήσεις του συστήματος αφορούν δεδομένα και στοιχεία απαραίτητα για την εισαγωγή των εργασιών, από μέρους των φορέων καθώς και στοιχεία των φοιτητών για την δήλωση ενδιαφέροντος προς κάποια υποβληθείσα εργασία.