Διαφορές μεταξύ native και web τεχνολογιών για την υλοποίηση εφαρμογών σε φορητές συσκευές - ανάπτυξη επιδεικτικών πρωτοτύπων : - Δαμαλάς, Μιχάλης (2014)
Η διπλωματική εργασία αυτή περιλαμβάνει τη συλλογή ανάλυση και σύγκριση τεχνολογιών ανάπτυξης για εφαρμογές σε κινητές συσκευές. Περιλαμβάνει στοιχεία τόσο από την αγορά όσο και από τους χρήστες - προγραμματιστές και προσφέρει μια γκάμα πληροφοριών και σχημάτων που απορρέουν από τις πληροφορίες αυτές. Επίσης γίνεται ανάλυση των πέντε μεγαλύτερων διαπλατφορμικών εργαλείων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά αναλύοντας τα βασικότερα θετικά και αρνητικά του κάθε εργαλείου. Τέλος περιλαμβάνεται ένα επιδεικτικό πρωτότυπο το οποίο χρησιμοποιείται από το φεστιβάλ Αξάνεμος και είναι δημοσιευμένο στο PLAY STORE.