Κβαντικός λογισμός : - Γρηγοριάδης, Ζαφείρης (2015)
Σε αυτή την εργασία αναπτύσσουμε δύο είδη κβαντικού λογισμού, τον q-λογισμό και τον h-λογισμό, καθώς και τις εφαρμογές τους σε διάφορους κλάδους των μαθηματικών.