Κλιματικη αλλαγή και συνέπειες υπό το πρίσμα της Ευρώπης : - Δελιάς, Στέφανος (2015)
Η παρούσα εργασία έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες που αυτή προκαλεί. Το μεγαλύτερο κομμάτι της εργασίας είναι αφιερωμένο στην κλιματική αλλαγή ως ένα σύγχρονο πολυσυζητημένο θέμα που απασχολεί την κοινωνία και την οικονομία. Προκειμένου να δοθεί μια καθαρότερη εικόνα για την κλιματική αλλαγή και να εξηγηθεί ο ρόλος και η σημασία της για το περιβάλλον, γίνεται σύνδεση του θέματος με το ρόλο που διαδραματίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπό το πρίσμα αυτής, αναλύονται κριτικά όλα τα μέσα που χρησιμοποιούνται και σχετίζονται άμεσα με το εξετάζον θέμα.