Υπολογισμός και ανάλυση του ανθρακικού αποτυπώματος του κτιρίου Ξενία : - Κώνστας, Θωμάς (2015)
Το θέμα της έρευνάς μου είναι το αποτύπωμα άνθρακα του κτιρίου Ξενία που στεγάζει το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου -- The main topic of this thesis, is to calculate the carbon footprint of the building Xenia, that hosts the Department of Environment.