Μετρήσεις φυσικοχημικών χαρακτηριστικών των υγρών αποβλήτων της βιομηχανικής παραγωγής ούζου συγκριτικά με άλλα αλκοολούχα ποτά : - Γιαννούλος, Νικόλαος (2015)
Έρευνα των υγρών αποβλήτων της βιομηχανίας Ισιδώρου Αρβανίτη και παρουσίαση τους σε συνδυασμό με άλλα αλκοολούχα ποτά.