Εκτίμηση της έκθεσης σε βαρέα μέταλλα της νανόχηνας και της ασπρομέτωπης χήνας κατά τη διαχείμασή τους στον Έβρο και την Κερκίνη, μέσω μιας μη καταστροφικής και μη παρεμβατικής μεθόδου δειγματοληψίας : - Βούζα, Γιάννα (2015)
Να διερευνηθεί αν η παρουσία μετάλλων στα περιττώματα πουλιών εξαρτάται από την κατάποση χώματος.