Σύστημα ανακύκλωσης χαρτιού στα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη : - Μπότση, Αικατερίνη (2015)
Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να μελετήσει τον τρόπο ανακύκλωσης χαρτιού σε άλλα πανεπιστήμια και να προτείνει το σύστημα διαχείρισης που θα καθίσταται δυνατό να εφαρμοστεί στο Πανεπιστήμιο της Μυτιλήνης. Επίσης θα γίνει αναφορά στα οφέλη της ανακύκλωσης και στις δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν ώστε να ενημερωθεί, να ενδιαφερθεί και να συμμετάσχει ο κόσμος.